2023: Elleverantörer i Storbritannien du kanske vill byta till

Det är helt chockerande hur många britter som betalar alldeles för mycket för gas och elektricitet. Den här artikeln syftar till att hjälpa dig sänka dina räkningar avsevärt.

Relaterade ämnen (annonser):

När du söker efter elleverantörer bör du givetvis göra en rejäl research innan du fattar ett beslut. Om du vill ha en bra service för ditt hushåll kommer du inte att ångra att du bläddrar igenom betygen och går igenom kundrecensioner, eftersom det är chockerande hur lite ansträngning vissa välkända företag lägger ner för att odla kundnöjdhet.

Vi anser att kundnöjdhet bör vara högsta prioritet för alla elbolag i Storbritannien, och att du inte kommer att bli förvirrad. Därför har vi här samlat en lista över de åtta bästa elleverantörerna under 2023. Vi har gjort forskningen så att du inte behöver det och för att du ska kunna fatta ett säkert beslut om den mest prisvärda och bäst rankade leverantörer där ute på marknaden.

Utan vidare, låt oss gå direkt till det.

8. Opus Energi

Opus Energy levererar gas och el uteslutande till företag. De tillhandahåller till små, medelstora och stora företag i Storbritannien. Opus har vunnit ett flertal priser för sin utmärkta kundservice och historiskt låga priser. Dessa inkluderar "Public Service Provider of the Year" vid British Small Business Awards och "Innovation in Business" vid Real IT Awards. Opus kommersiella energiprodukter har blivit gröna med 100 % förnybar el och Opus kombinerar varje MWh som verksamheten förbrukar med ett förnybart elcertifikat.

Däremot har de ett blandat kundrecensionsbetyg på Trustpilot, med ett 2.5/5-stjärnigt betyg baserat på över 1,000 XNUMX kundrecensioner. Vilket är dåligt. Deras energipriser för företag är inte alltid transparenta online, vilket höjer en röd flagga. Du måste använda EnergyBillKill eller kontakta dem direkt för deras bästa priser.

7. EDF Energi

EDF är Storbritanniens största elleverantör sett till volym och driver flera kraftverk. EDF är den största elproducenten med låga koldioxidutsläpp i Storbritannien. De har cirka 5.7 miljoner kunder och betjänar mer än 200,000 XNUMX företag, från små företag till små och medelstora företag och stora företag. EDF har det speciella med att erbjuda tullar med låga koldioxidutsläpp och förnybara energikällor, med tullar med låga koldioxidutsläpp för el av kärnkraft. Det är resultatet av det mest omfattande nätverket av kärnkraftverk i Storbritannien.

Det är dock viktigt att notera att EDF:s priser kan vara högre än de mindre leverantörerna, och deras beroende av kärnkraft kan med rätta avskräcka vissa människor.

6. British Gas

British Gas är kanske Storbritanniens mest kända och mest vördade energibolag. De betjänar mer än 350,000 6 kommersiella kunder och är bland de 80 bästa energileverantörerna som representerar nästan XNUMX % av energimarknaden.

Ännu mer imponerande är att British Gas dominerade runt 25.3 % av den utländska gasmarknaden i juli 2018. Detta gör dem till ett kraftpaket för kommersiell el- och gasförsörjning och lämnar andra stora leverantörer i skymundan.

5. Tillsammans Energi

Tillsammans ger energi en billig rörlig taxa och genomför snabba byten.

Tillsammans är Energys billigaste rörliga ränta en av de lägsta på marknaden jämfört med den mest prisvärda schablonräntan som kommer med en avgångsavgift på 30 £ för bränsle om du åker tidigt. Leverantörer gör 99.6 % av ändringarna på 15 arbetsdagar och kunder kan hantera sina konton online. Även om den genomsnittliga väntetiden för samtal är 26 sekunder och leverantören svarar på cirka 85 % av kundernas e-postmeddelanden på två dagar, saknar företagets webbplats onlineförfrågningar och har i genomsnitt 225 klagomål per 10,000 XNUMX kunder.

Tillsammans möter Energy en relativt stor mängd klagomål och ger begränsad rådgivning online.

4. Verktygslager

Utility Warehouse utför nästan alla energibyten inom 15 dagar och erbjuder en av de billigaste tarifferna. Utility Warehouse ger ett snabbt svar till nästan alla (97 %) av sina 4,444 95 kunder, medan 40 % får en korrekt faktura minst en gång om året. Operatören har en av de billigaste rörliga priserna på marknaden. Ändå är deras mest överkomliga fasta pris ganska dyrt, eftersom operatören tar ut en avgångsavgift på £ XNUMX för bränsle om du åker tidigt. De erbjuder också information online för att hjälpa kunder att förstå sina fakturor och en app för dem som vill hantera sina konton på språng.

Ganska viktigt, de ger en dyr fast taxa. Utility Warehouse kommer i allmänhet att ta ut en avbokningsavgift för tidig övergivning och eventuella utestående serviceavgifter. Detta kan bli mycket dyrt om du fortfarande har ett flermånaderskontrakt. Du måste också ge dem en månad i förväg innan de slutar tillhandahålla tjänster och fakturera dig.

Relaterade ämnen (annonser):

3. SSE

SSE:s kund kan dra nytta av en av de billigaste fasta tarifferna som finns samt ett snabbt byte. SSE:s billigaste fasta plan är imponerande låg kostnad, och det finns ingen utträdesavgift om du åker tidigare för en bättre affär. Säljaren erbjuder en sårbarhetskompromiss och en ändringsgaranti och gör 99.2 % av ändringarna inom 15 arbetsdagar. Detaljerad information om att spara energi finns på leverantörens webbplats, men onlineinformation om att förstå räkningar och digitala verktyg är begränsad. Trots allt detta saknar SSE digitala verktyg online, onlinerådgivning och stöd för människor.

2. Outfox marknaden

Outfox the Market är nummer 2 på listan eftersom det ger den billigaste rörliga tariffen och 100 % förnybar elkälla. Outfox the Markets kunder med det billigaste schablonpriset bör förvänta sig en avgift för tidig avresa på £33.50 för bränsle om de hittar ett bättre erbjudande. Outfox the Market-kunder upplever en genomsnittlig samtalsväntetid på drygt två minuter, medan leverantören svarar på 99.2 % av e-postmeddelanden på två dagar, färdigställer skickligt 100 % av ändringarna på 15 dagar och erbjuder en kompromiss med sårbarhet. Men det finns minimalt med råd och stöd på nätet för allmänheten. Outfox the Market erbjuder en alternativ energiförsörjningsmodell utan utträdesavgifter utan en månatlig medlemsavgift. De erbjuder en taxa, som är begränsad till 100 växlar per dag.

1. E.ON

E.ON är den största leverantören av energi i Storbritannien. Det grundades 1989 som Powergen. E.ON är särskilt övertygande med sina onlineverktyg och tips eftersom kunder hanterar ditt konto online och använder mycket information på webbplatsen för att bättre förstå dina räkningar och spara energi.

Leverantören erbjuder för närvarande en av de billigaste fasta priserna på marknaden. Det tillkommer en avgångsavgift på £30 för bränsle om du hittar ett bättre erbjudande senare och bestämmer dig för att åka tidigare.

E.ON svarar på mer än hälften av kundernas e-postmeddelanden på två dagar och kunderna har en genomsnittlig samtalsväntetid på drygt nio minuter. Leverantören gör ett snabbt byte inom 15 arbetsdagar. Det ger dock en dyr rörlig taxa. En rörlig tariff innebär att priset du betalar för varje energienhet kan gå upp och ner när som helst under din period hos en leverantör.

Avslutande tankar

Dessa är alla välkända elleverantörer som har tjänster även i Europa. Vi har bara diskuterat de förstklassiga energibolagen här, som kunderna beundrar för sina effektiva tjänster.

Relaterade ämnen (annonser):

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på whatsapp
Dela på e-post

Få de bästa virala berättelserna direkt i din inkorg!

Upptäck mer

60d2d189e4b0c39fcb20efb01
Plackpsoriasisbehandling som många önskar att de hade sett tidigare – det förändrar livet!
1400948625903
Fantastiska osålda lyxiga utomhuskök distribueras nu för nästan ingenting! (Kolla inuti)
test-1-1170x544
2024 kan vara det bästa året att få ett bra personligt lån oavsett din kreditpoäng – kolla in den här guiden!
IMG_1861 2
Lyxbilar säljs för en bråkdel av sitt värde - det är otroligt!
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på whatsapp
Dela på e-post

Upptäck mer

Dental 1200 - OMSLAGSFOTO
Dental Gold Rush: Varför det verkar som att alla får sina tänder fixade 2022
tvfscpqv-1593006461
Hur mycket kommer det att kosta att renovera ett badrum 2023? Priserna kan överraska dig
bg-6
Invisalign-priserna 2023 är häpnadsväckande! Det är fantastiskt
Skriva ut
Reverese hypotekslån 2022: Här är hur mycket du kan tjäna (du kan bli förvånad)
PHP -kodavsnitt Drivs av: XYZScripts.com