Singaporeaner kan få dessa exklusiva kreditkort oavsett kreditvärdighet

De är inte öppna för alla, men när du väl är inne vill du aldrig ut. Dessa kreditkort är så önskade att det måste finnas en gräns för hur många som faktiskt kan få dem. Innan du springer iväg för att kontrollera om du kanske är en av de lyckliga, ägna en stund åt att läsa om alternativ till att skaffa kreditkort oavsett låga kreditvärden.

Relaterade ämnen (annonser):

Eftersom det inte finns något som heter ett "one-size-fits-all" kreditkort, kan det bästa kreditkortet för dig vara annorlunda än det bästa kreditkortet för din vän. När det gäller att skaffa ett nytt kort finns det några åtgärder du kan vidta för att begränsa dina val.

Den här bloggen hjälper dig att avgöra vilket kreditkort som är bäst för dig och hur du skaffar ett bra kreditkort trots att du har dålig kredit. Fortsätt läsa för att lära dig mer!

Hur kan jag välja det bästa kreditkortet?

1- Granska din kreditvärdighet och rapportera.

Att kontrollera din kreditvärdering och rapport är det första steget. Därefter kan du kontrollera krediten gratis med hjälp av olika onlineresurser. Dessutom ger många av dessa tjänster insikt i de problem som påverkar din kredit och rekommendationer om hur du kan förbättra den.

Du kan använda denna information för att finjustera din kreditkortssökning efter att ha vetat vilken parentes du faller inom. Tänk först på kort med kreditkrav som är samma som eller lägre än dina. Överväg sedan kort med bra eller medelhög kreditstandard om du har bra kredit.

2- Välj det kreditkort som bäst passar dina behov.

Kreditkort är indelade i tre kategorier: incitament, 0% APR och kredituppbyggnad. Belöningskreditkort kan hjälpa dig att subventionera kostnaden för shopping och betala för planerade resor om du inte har några skulder och har etablerat en stark kredit (genom att lösa in poäng eller miles). Ett kreditkort på 0 % APR, som inte ger någon tull på inköp, saldoöverföringar eller båda, kan vara ett användbart verktyg för att bli skuldfri eller finansiera nya inköp.

Om du inte har mycket kredithistorik eller har en låg kreditpoäng (669 eller lägre), bör kreditutveckling ha företräde framför belöningar eller speciella finansieringserbjudanden. En bra kreditvärdering är avgörande för att få de bästa räntepriserna och höja dina chanser att bli godkända för kreditkort, bolån och andra lån.

 

Relaterade ämnen (annonser):

3- Sök efter de bästa kreditkortserbjudandena.

Det är dags att leta runt efter de bästa kreditkortserbjudandena när du har valt vilken kreditkortsform som bäst passar dina behov. Tänk på bonuskategorier för belöningskort, längden på introduktionsperioden för 0 % APR-kort och kreditverktyg för kredituppbyggnadskort.

Oavsett om du har svårt att bestämma vilket kort du ska få, fyll i ett onlineformulär för förkvalificering för att se om du är kvalificerad. Du kan göra upprepade förkvalificeringsförfrågningar utan att påverka din kreditpoäng eftersom det kräver en mjuk dragning av din kredit, vilket inte försämrar din kreditpoäng.

Är dålig kredit ett problem när man väljer kreditkort?

FICO-poängen sträcker sig från 300 till 579, vilket indikerar ett mycket lågt kreditbetyg. Sökande som har FICO-poäng inom detta intervall kan bli ombedda att betala en extra avgift eller kanske en deposition. Tyvärr är detta också den lägsta betygskategorin på skalan. Således kan sökande ha problem med att få kreditkortsföretag att godkänna dem.

Att kontrollera ditt FICO-resultat avslöjar de faktorer som påverkar din kredit positivt och negativt, och att förstå dessa aspekter kan hjälpa dig att förbättra din kredit. Generellt sett kan det hjälpa dig att bygga upp en bra kredit genom att hålla dina konton låga och betala alla dina åtaganden i tid.

Vilka är mina alternativ om jag har dålig kredit?

Säkrade och osäkra kreditkort är de två typerna av kreditkort som är tillgängliga för dem med svag kredit. Ett säkert kreditkort kräver insättning av en viss summa pengar på ett bankkonto. Kreditkortsgränsen baseras ofta på en procentandel av det totala insatta beloppet.

Denna deposition används som säkerhet för ett säkert kreditkort, och medlen används inte för månatliga betalningar. Å andra sidan använder ett förbetalt kort de pengar du matat in och registreras inte av kreditupplysningsföretag. Som ett resultat är majoriteten av kreditkorten osäkra. Ett osäkrat kreditkort är en kontinuerlig kredit med en gräns som du kan dra mot som inte kräver någon insättning.

Vilka kortuppgifter ska jag leta efter om jag har dålig kredit?

Säkra kreditkort: Dessa kan vara ett användbart verktyg för att bygga krediter, men bara om emittenten tillhandahåller din kreditupplysning till kreditupplysningsföretagen. Utfärdare av säkrade kreditkort får inte kräva en kredithistorik eller en lägsta kreditpoäng för att bli godkänd.

Räntor: Räntan kan vara fast eller rörlig, och den kan förändras dramatiskt. Att betala hela skulden varje månad kan hjälpa dig att undvika att betala ränta och maximera fördelarna om några finns tillgängliga. Missade betalningar kan leda till att vissa emittenter inte får några sanktioner, medan andra kan leda till stora räntehöjningar.

avgifter: Vissa emittenter kan eller kanske inte ålägger årliga kostnader för både säkra och oskyddade kort, och vissa kan ta ut månatliga serviceavgifter och en årsavgift. Du kan bättre förstå dina totala priser om du är mycket uppmärksam på alla de olika kostnaderna. Program- eller underhållskostnader, ansökningsavgifter, behandlingsavgifter och avgifter och påföljder är alla saker att hålla utkik efter.

För att avsluta?

Oavsett om du vill etablera kredit, låna pengar eller tjäna belöningar, bör kreditkortet du använder hjälpa dig att nå dina sparmål så kostnadseffektivt och effektivt som möjligt. Att välja det bästa kreditkortet är helt avgörande, men sluta inte där. För att få ut så mycket som möjligt av ditt kort, använd det på rätt sätt. Använd ditt kort för vardagliga transaktioner och betala hela din betalning varje månad om du vill tjäna värdefulla poäng.

Naturligtvis är det viktigt att undersöka dina alternativ noggrant innan du bestämmer dig för ett kreditkort. Innan du fattar ett beslut, undersök fördelarna med kreditkorten du funderar på och se till att de passar dina behov.

Relaterade ämnen (annonser):

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på whatsapp
Dela på e-post

Få de bästa virala berättelserna direkt i din inkorg!

Upptäck mer

test-23
De bästa kreditkorten i Japan 2023
Botox-Muskel-Avslappnande-Före-Efter-1024x593
Säg hej då till rynkor för alltid: Upptäck hur löjligt prisvärda botoxbehandlingar blev! (Kolla in det)
1A3A1177
Dessa kodnings-bootcamps har ett annat tillvägagångssätt - det fungerar!
test-18-1170x695
Kontrollera hur laserfettborttagning kan täckas av Medicare
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på whatsapp
Dela på e-post

Upptäck mer

Svetsning-1
Dessa osålda fantastiska handverktyg distribueras nu bredvid ingenting! Titta inuti – priserna kan verkligen överraska dig
cb57c100f3d75ffbbfbd240c6aec60f7
Sluta oroa dig för dyra skadedjursbekämpningstjänster och få speciella rabatterade priser online!
WhatsApp Image 2023-04-16 vid 19.08
Hur man blir av med mögel omedelbart! Glöm bort dyra mögelborttagningstjänster (gör det här istället)
105591268-1543156642887gettyimages-1064543724
Släpp loss oslagbar onlineshopping: Din inkörsport till globala detaljhandelskraftverk!
PHP -kodavsnitt Drivs av: XYZScripts.com