Kanadensare kan få ett bra personligt lån oavsett kreditvärdighet

År 2022 är dålig kredit inte lika begränsande för kanadensare som det brukade vara. Du kanske blir förvånad, men du kan hitta ett mycket bra privatlån oavsett din kreditpoäng. Innan du rusar iväg för att leta efter det bästa privatlånet för dig kanske du vill lära dig lite om lån i allmänhet. Ha på det!

Relaterade ämnen (annonser):

Ett personligt lån är pengar som lånas av olika skäl, såsom skuldsanering, oförutsedda medicinska utgifter, en ny apparat, en resa eller till och med ett studielån. Under två till fem år betalar du tillbaka pengarna i månatliga avbetalningar inklusive ränta. De flesta privatlån är osäkrade, vilket innebär att de inte är säkrade av någonting.

Ett dåligt kreditlån anses vara en finansiell lösning för människor som behöver pengar men inte har bra krediter eller har en hemsk kredithistorik. Ett lån med dålig kredit, när det används på rätt sätt, kan vara början på ekonomisk återhämtning. Dessutom bör det höja din kreditpoäng och göra dig till en mer tilltalande låntagare i det långa loppet.

Den här bloggen kommer att analysera vad du behöver veta när du tar ett lån, särskilt om du har dålig kredit. Läs vidare för att ta reda på mer!

Vilken information bör jag ha innan jag ansöker om ett lån?

Samla alla papper och information du behöver på vägen innan du påbörjar arbetet med att kvalificera dig för ett personligt lån. Som ett resultat kommer du snabbt att kunna gå igenom varje steg i proceduren och få dina pengar.

Följande är några av de saker du kan behöva:

  • Ett körkort, socialförsäkringsuppgifter eller pass är exempel på personlig identitet.
  • W-2:or, lönebesked och skattedeklarationer är exempel på inkomstbevis.
  • Information om din arbetsgivare, såsom företagets namn, din chefs namn och deras telefonnummer.
  • Ett bruksutdrag med din adress och telefonnummer eller ett hyreskontrakt kan bevisa hemvist.

Vilka steg ska jag vidta när jag ansöker om ett lån?

1- Beräkna siffrorna.

Börja med att beräkna hur mycket pengar du behöver, med tanke på att vissa långivare tar ut en startavgift, som dras av från dina låneintäkter. Se till att du skaffar tillräckligt för att täcka dina behov efter att kostnaden har betalats. Sedan kan du leka med siffrorna för att förstå hur mycket lånet kommer att kosta och om din budget klarar det.

2-Undersök din kreditupplysning.

De bästa personliga lånen kräver normalt att du har minst rättvis kredit, definierad som en poäng på 580 till 669. Men om din kreditpoäng är över 670, har du den största chansen att bli godkänd för ett lågräntelån. Du kanske fortfarande kan säkra ett lån om dina kreditsiffror är låga av andra skäl. Haken här är att du måste göra lite mer arbete för att säkra ett lån i det här fallet.

Relaterade ämnen (annonser):

3-Tänk på dina möjligheter.

Du behöver en medtecknare för att bli accepterad för ett privatlån med en rimlig ränta, beroende på din kreditvärdighet. I utbyte mot bättre villkor behöver säkrade lån säkerheter, såsom en bil, ett hus eller kontanter på ett sparkonto eller insättningsdokumentation. Du måste också överväga var du kan få ett privatlån. Om du har dålig kredit kan till exempel traditionella banker ha svårt att godkänna dig.

4-Välj en lånetyp och jämför låneräntor.

Bestäm vilken låneform som är idealisk för ditt fall när du förstår var din kredit ligger och har undersökt dina möjligheter. Medan vissa långivare är flexibla med hur du spenderar pengarna, kan andra bara tillåta låneansökningar om medlen kommer att användas för vissa ändamål. Istället för att acceptera det första erbjudandet du får, leta runt efter den bästa möjliga räntan. För att sedan få en uppfattning om vad du kvalificerar dig för, jämför olika långivare och lånetyper.

5-Välj en långivare och ansök.

Efter att ha gjort dina läxor, välj den långivare som har det bästa erbjudandet för dig och påbörja ansökningsprocessen. Du kanske kan slutföra hela ansökningsförfarandet online, beroende på vilken typ av långivare. Å andra sidan kan vissa långivare kräva att du ansöker personligen på en bank- och kreditföreningsfilial nära dig.

6-Säkra lånet och börja göra betalningar efter att ha skickat in alla nödvändiga papper.

Varje långivare är olika när det kommer till vad du behöver ansöka om. Efter att du har skickat in din begäran kommer din långivare med största sannolikhet att begära mer dokumentation. Slutligen måste du slutföra lånedokumentationen och acceptera villkoren efter att långivaren har bekräftat att du har blivit accepterad. När du har slutfört detta får du normalt ditt banklån inom en vecka – även om vissa onlinelångivare kan skicka det till dig på så lite som en eller två arbetsdagar.

Hur kan jag få ett lån med dålig kredit?

En dålig kreditvärdering indikerar för en långivare att du kan ha haft problem med att göra betalningar på kredit- och betalkort eller andra skulder tidigare och att det kan vara mer riskfyllt att låna ut pengar till dig. Detta kan resultera i att din ansökan avslås eller att ett litet lån godkänns till en rejäl årlig ränta. Ta dig tid att utveckla din kredit om du inte behöver pengarna direkt.

Du kan få ett lån från följande källor även om du har dålig kredit:

  • Kreditföretag: Anses vara ganska ekonomiskt samarbetsvillig. För att låna från en kreditförening måste du vara medlem, men de är ett av de bästa ställena att gå till om du har låg kredit. Kreditföreningar tittar på en lånesökandes historia som medlem när det gäller godkännande av lån, så att ha en solid relation med kreditföreningen kan hjälpa.
  • Långivare på internet: Vissa onlinelångivare lånar ut till dem med dålig kredit. Konsumentvänliga funktioner, såsom snabb finansiering och kredituppbyggnadsvägledning, är vanliga bland onlinelångivare. För att få den lägsta räntan, utvärdera onlinelån med varandra och med andra erbjudanden.

För att avsluta?

Om du har dålig kredit, har du bara några få lånemöjligheter. Det betyder inte att du måste gå med en dyr eller opålitlig långivare. Vissa långivare låter dig ansöka om ett personligt lån med en medundertecknare eller medsökande om du inte kvalificerar dig på egen hand. Detta är fördelaktigt eftersom du kommer att kunna använda deras utmärkta kredit för att kvalificera dig. Att göra omfattande efterforskningar innan du ansöker om ett privatlån är den bästa kursen!

Relaterade ämnen (annonser):

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på whatsapp
Dela på e-post

Få de bästa virala berättelserna direkt i din inkorg!

Upptäck mer

Oljebyte_mekaniker
Få det bästa erbjudandet! Hur seniorer kan spara stort på bilunderhåll: Lås upp de bästa oljebyteskupongerna 2023!
ewrwer2
Priset på dessa osålda pickuptruckar är helt enkelt bortom allas fantasi (ta en titt, du kommer säkert att bli förvånad)
anton-dmitriev-kBKOaghy8mU-unsplash-skalad
Du kommer inte att tro på lönerna elektriker får sedan början av 2023!
taboola_com_chroniclelive_co_uk_2023_09_18_1766915d
Ta ett depressionstest
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på whatsapp
Dela på e-post

Upptäck mer

Kan-den-mörka-fläcken-vara-en-hålighet (1)
Denna tandblekande tandkräm fick mig att tro på magi! (Du kanske blir förvånad över resultatet)
Vad-gör-en-aktiemäklare-1024x683
Varför du bör kontakta en investeringsmäklare om du vill bli rik snabbt!
Dental 1200 - OMSLAGSFOTO
Dental Gold Rush: Varför det verkar som att alla får sina tänder fixade 2022
taboola_com_usatoday_com_2022_07_04_52ed90af
Aldrig körda bilar som inte såldes ges nu nästan bort (se priser)
PHP -kodavsnitt Drivs av: XYZScripts.com