Ryktet säger: Amerikaner kan få småföretagslån godkända oavsett kredit

Att förstå kostnaderna för småföretagslån kan hjälpa dig att välja det bästa alternativet och spara pengar som företagare. Här är vad du behöver veta om räntor och avgifter för företagslån. Fortsätt läsa!

Relaterade ämnen (annonser):

Till att börja med - Vad är räntan på ett företagslån?

Räntan på ett företagslån är i huvudsak hur mycket en långivare tar ut dig för finansiering. Leta runt efter företagslån med låg ränta eftersom följande faktorer kan påverka priserna du erbjuds:

Finansiären: Banklån för småföretag har vanligtvis de lägsta räntorna men stränga kvalifikationskrav. Onlinelångivare har färre behörighetskrav men tar ut en högre avgift: Räntorna på vissa typer av företagslån online kan variera från 7 % till 100 %.

Din nuvarande ekonomiska situation: Långivaren kommer att överväga behörighetskriterier som din kreditpoäng, tid i verksamheten och affärsinkomst. Om du verkar vara en riskabel låntagare kommer räntan du erbjuds nästan säkert att vara högre.

Typ av lån: Långivare tillhandahåller en mängd olika småföretagslån, med räntor som varierar beroende på produkt. Lån med stöd av US Small Business Administration är ofta den bästa affären. SBA-låneräntan varierar från 5.50 procent till 8%.

Dina säkerheter: Om du säkrar ditt lån med företagssäkerheter, såsom inventarier eller egendom, kan långivare erbjuda dig en lägre ränta. Eftersom långivaren kan lägga beslag på dessa tillgångar för utebliven betalning, minskar långivarens risk.

Marknadsförhållanden, det totala lånebeloppet och längden på återbetalningstiden är alla faktorer som kan påverka räntorna på företagslån.

Är räntan på ett småföretagslån fast eller rörlig?

Räntan på ett småföretagslån kan vara fast eller rörlig. Räntan och månadsbetalningen på ett lån med fast ränta förändras inte under lånets löptid, vilket gör återbetalningen lättare att budgetera för.

Fast ränta är vanligt med engångslån på löptid. Detta lån är idealiskt för engångsköp av företag samt långsiktiga finansieringsbehov som att finansiera en större företagsexpansion, köpa fastigheter eller refinansiera skulder.

Ett lån med rörlig ränta kan ha en lägre initialränta än ett lån med fast ränta, men den räntan kan ändras eftersom den är kopplad till ett underliggande index som fluktuerar med marknaden. Det betyder att dina betalningar kan variera, vilket gör budgeteringen svårare.

En rörlig ränta kan vara förknippad med en affärskredit. Det låter dig låna pengar och betala tillbaka dem i omgångar, ungefär som ett kreditkort. Den här typen av lån är idealisk för företagare som inte kräver en specifik summa pengar men som kräver snabb tillgång till kontanter, oavsett om det gäller akutfonder eller kortsiktigt rörelsekapital.

Hur mycket kostar låneavgiften?

Företagslåneavgifter är ofta oundvikliga och kan öka kostnaden för att låna. Långivare för småföretag tar ut olika belopp för förskottsavgifter baserat på faktorer som lånestorlek, återbetalningstidens längd, kreditvärdighet och typ av företagslån.

När du ansöker om ett småföretagslån bör din långivare vara tydlig med vad varje avgift täcker och förklara allt du inte förstår.

Här är några av de vanligaste avgifterna som kan vara förknippade med ett småföretagslån:

  • Ursprungsavgiften. En engångsavgift tas ut för handläggningen av ett nytt lån.
  • Underwriting avgift. Underwriters tar ut avgifter för att granska och verifiera de dokument du har tillhandahållit, såsom bokslut, personliga kontoutdrag, kreditupplysningar och skattedeklarationer.
  • Avslutande utgifter. Avgifter för låneservice, till exempel en låneförpackningsavgift, värdering av kommersiella fastigheter eller företagsvärdering.

Relaterade ämnen (annonser):

För att nämna några - Vilka typer av företagslån finns det?

Lån

Ett löptidslån är en vanlig typ av kommersiell finansiering. Du får en engångssumma i förskott, som du sedan betalar tillbaka med ränta under en bestämd period. Onlinelångivare tillhandahåller löptidslån på upp till 1 miljon dollar och kan ge finansiering snabbare än banker som tillhandahåller småföretagslån.

SBA-lån

Dessa lån, som tillhandahålls av banker och andra långivare, garanteras av Small Business Administration. Längden på återbetalningstiden på ett SBA-lån bestäms av hur du tänker använda medlen. De sträcker sig från sju år för rörelsekapital till tio år för utrustningsinköp och tjugofem år för fastighetsköp.

Utrustningslån

Utrustningslån hjälper dig att köpa utrustning för ditt företag och kan inkludera semi-lastbilsfinansiering. (Företagsbillån för bilar, skåpbilar och lätta lastbilar är tillgängliga.) Löptiden för ett utrustningslån är vanligtvis anpassat till utrustningens förväntade livslängd och utrustningen fungerar som säkerhet för lånet. Priserna kommer att bestämmas av värdet på utrustningen och styrkan hos ditt företag.

Affärskreditkort

Kreditkort för företag är revolverande kreditlinjer. Du kan använda och återbetala kortet vid behov så länge du gör minsta månatliga betalningar och inte överskrider din kreditgräns. De används vanligtvis bäst för att finansiera löpande utgifter som resor, kontorsmaterial och verktyg.

Handlarens kontantförskott

Du får en klumpsumma i förväg som du kan använda för att finansiera ditt företag. Istället för att göra en enda fast månadsbetalning från ett bankkonto, som med ett löptidslån, gör du betalningar på ett kontantförskott från handlaren genom att hålla inne en procentandel av din kredit- och betalkortsförsäljning dagligen, eller genom att göra fasta dagliga eller veckovisa uttag från en bankkonto.

Mikrolån

Mikrolån är små lån på $50,000 XNUMX eller mindre som görs tillgängliga av ideella organisationer och uppdragsdrivna långivare. Dessa lån är vanligtvis tillgängliga för nystartade företag, nyare företag och företag i underbetjänade områden.

För att avsluta?

Det finns många typer av småföretagslån, allt från affärskrediter till fakturafaktorer till förskott från handlare, var och en med sina egna fördelar och nackdelar. Den bästa för ditt företag kommer att avgöras av när du behöver pengarna och vad du behöver dem till!

Relaterade ämnen (annonser):

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på whatsapp
Dela på e-post

Få de bästa virala berättelserna direkt i din inkorg!

Upptäck mer

taboola_com_forum-actif_eu_2023_05_06_5e03cb8a
Osålda 2022 elcyklar som bryter marknaden med löjliga priser
doubleclick_net_comeconsalud_com_2023_03_23_fcd9f506
Tack vare dessa produkter har det aldrig varit lättare att ta hand om mitt hår! Det är fantastiskt.
vakuum 6
Varför det här är den bästa tiden att köpa en dammsugare - osålda 2021-modeller nästan bortskänkta
s-l1600 (2)
Du måste kolla in denna bärbara router! Snabbt internet vart du än går
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på whatsapp
Dela på e-post

Upptäck mer

Vad-gör-en-aktiemäklare-1024x683
Varför du bör kontakta en investeringsmäklare om du vill bli rik snabbt!
2
Smärtbehandling som många önskar att de hade sett tidigare (du kan bli förvånad över resultaten)
test-2-1170x781
Jobb för produkttestare – Bästa möjligheten att arbeta hemifrån
Green Mountain Treatment Center
Lyxbalanscenter du måste se för att tro (och hur mycket de kan kosta dig)
PHP -kodavsnitt Drivs av: XYZScripts.com